You are viewing coppervale


The Coppervale Studio, being an old renovated church, is a very large creative space. Part of my overall goal was to have a place to work where you could, if stuck, pick up your project, move twenty feet in any direction, and end up in a completely new creative environment.

At night, I like to write in the big lecture hall, while a U2 concert is projected in front of me on a ten-foot screen; during monsoon season, I like to work on the second-story performance stage, because I can watch the storms roll in from a hundred miles away.

Still, the majority of my work is done in my private office, which was a library when I was a kid, and earlier than that, was the upper half of the original chapel.

It’s a nice space. It suits me. And as it has been recently cleaned in preparation for some new Necessary Mischief, I wanted to share it with all of you.

This is the view as you enter from the hallway:

And my art area:

My writing area, and project reference shelves:

The reading area:

And the new projects/design area.

You don’t HAVE to work in a creative space to do creative work… but it certainly HELPS.  ;)

Originally published at Coppervale International. You can comment here or there.

Comment Form

No HTML allowed in subject

  
 
   
 

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting. 

(will be screened)